0 termék, 0,00 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Üdvözöljük az oldalunkon!

CÉGTÖRTÉNET:

A Mile Banktechnika Kft. pályafutása 1998-ban indult, amikor az RPC iroda- és banktechnikai Kft-ből kiválva megkezdte önálló működését a 3 főt alkalmazó Mile Bt.

A fiatalos, céltudatos vállalkozás banktechnikai és mechanikus vagyonvédelmi eszközök kereskedelmére, javítására, illetve karbantartására specializálódott, azaz a „klasszikus” banktechnikát tekintette fő tevékenységének.

A vállalkozás dinamikus fejlődése folyamán a kezdeti termékkereskedőből komplex készpénzkezelési megoldásokat nyújtó Mile Banktechnika Kft.-vé nőtte ki magát, miközben szegmens piacvezetőjévé lépett elő. A vállalkozás vezetése 2011-ben a színvonalhoz igazította a megjelenését is; egy új dél-budai telephelyre költözött és elegáns szürke/narancs arculati elemekre színezte céges felületeit. A cég küldtetését talán legjobban az egyik hazai bank képviselője fogalmazta meg: „Az elmúlt években a Mile Banktechnika nélkülözhetetlen tényezővé vált a hazai készpénzkezelés fejlesztésében…”.

FILOZÓFIA:

A banktechnikai vállalkozások közül a Mile Banktechnika az első és talán a mai napig az egyetlen, aki figyelmét a vevői felé fordította. A banktechnika, mint fogalom, számunkra eladó és vevő között bizalmi viszonyt feltételez, ezért együttműködésünk alapja a személyes kapcsolattartás. Áthidaljuk a távolságot, egyaránt fontosnak tekintünk egy országos hálózat ellátását és egyéni érdeklődőt. Átlátható, informatív, személyre szabott ajánlatok, kötelezettség nélküli termékbemutatók, tesztelések által partnereink biztosak lehetnek benne, hogy pontosan azt kapják, amire szükségük van.

Az együttműködésünk a gyakorlatban a következő elemekre épül:

  • Meghallgatjuk elvárásait
  • Megkeressük az optimális megoldást
  • Ajánlatot készítünk, megismertetjük a lehetőségekkel
  • Odafigyelünk elégedettségére
  • A visszajelzésekből tanulunk, és általuk folyamatosan fejlődünk

Az elmúlt 15 év tapasztalatát felhasználva a jövőben tovább bővítjük szolgáltatásaink körét, külön figyelmet fordítva az interneten keresztül elérhető információkra, illetve a gyorsabb helyszíni munkavégzésre. Elébe megyünk a változásoknak, partnereinkkel közösen alakítjuk a banktechnikai jövőt.