0 termék, 0,00 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Newton F bankjegyfeldolgozó

Cikkszám: 180T

A Mile Banktechnika Kft. 5 éve kezdett foglalkozni a Forint bankjegyek eredetiségvizsgálatára alkalmas szoftver fejlesztésével. Partneréül egy nemzetközileg elismert vállalatot, a koreai KISAN-t választotta, mely vállalat rengeteg tapasztalatot szerzett az európai piacon, az Euró bankjegyek feldolgozására használt több 10.000 berendezés által.
A Mile Banktechnika és a Kisan közös fejlesztésű berendezései a kezdetekben nagy mennyiségű készpénz számlálására és válogatására szolgáltak, amit pénzszállító vállaltok (Risec, Brink’s), játéktermek (Merkur Star és Admiral hálózatok) és egyéb elszámoló központok használtak. A fejlesztésünkben partnerként működött közre a Magyar Nemzeti Bank, mely intézmény a rendelkezésére álló eszközökkel folyamatosan ellenőrizte és támogatta munkánkat, amiért rendkívül hálásak vagyunk.
A Forint feldolgozásban szerzett tapasztalatok által sikerült egy olyan minőségű Forint szoftvert megalkotnunk, ami az MNB 11/2011 rendeletében megfogalmazott elvárásoknak minden tekintetben megfelel, ezáltal a pénzintézetek biztonsággal ellenőrizhetik az átmenő készpénzforgalmuk valódiságát és forgalomképességét. Ezt a szoftvert használják a Newton típusú feldolgozógépek.
Azok a vállalkozások, akiket partnerenként tisztelhetünk, biztonságban érezhetik magukat, mert:Biztosítjuk a folyamatos fejlesztéseket hosszútávon, és erre garanciát vállalunkGyorsan és rugalmasan kezelünk minden hibabejelentést, amire a lehető legrövidebb időn belül reagálunkOrszágosan, a helyszínen látjuk el a feladatunkat, így a felhasználói kérdések, problémák, tapasztalatok közvetlenül jutnak el hozzánkAlacsonyan tartjuk a költségeit, hiszen bármilyen kényszerű fejlesztés (pl. új bankjegy, új biztonsági elem) költsége nagy darabszámra oszlik meg.
A kétzsebes bankjegyfeldolgozó képfelismerési és feldolgozási technológiájával felismeri, szétválogatja és elkülöníti a különböző bankjegyeket. A NEWTON típusú bankjegyfeldolgozó teljes körű eredetiségvizsgálatot és forgalomképességi végez el, amit az MNB minősítés szavatol.
Funkciók:Címletválogatás, utalványok leválogatásaHamisgyanús bankjegyek különválasztásaValutavizsgálat (opcionális)A bankjegyek forgalomképességnek vizsgálata (ATM töltéshez - "F" típus)Bankjegyek összeforgatása, „fejelése”
Technikai adatok:4,3” TFT színes érintőképernyős kijelzőUSD, HUF, EUR és 36 további valuta kezelése (opcionális)1+1 lerakó zsebSzámlálási sebesség: 800-1200db bankjegy / percUSB csatlakozási lehetőség az adatok gyors lementéséreUSB, LAN, Soros csatlakozási lehetőségMéretek: 288x314x310 mmTömeg: 10 kg